20 - 02 - 2017 Mooi seizoen voor Steve Vanbellingen

Mooi seizoen voor Steve Vanbellingen
20 - 02 - 2017 Steve Vanbellingen is ondertussen al aan zijn seizoen begonnen, met een schitterende verplaatsing richting Australië en Bathurst. Maar dat is uiteraard niet alles voor de Leuvense allrounder in 2017. Vanbellingen combineert ook dit seizoen weer uithoudingsraces op circuit met het nationale rallykampioenschap. Dit weekend start de man achter Stand21 Benelux aan zijn eerste rally, de Haspengouw Rally, uiteraard met start en aankomst in Landen. Hij doet dat met een Mitsubishi Lancer EVOX uit de ateliers van Colsoul Rallysport, terwijl de circuitwedstrijden uiteraard worden betwist met een BMW M3 van EMG MOTORSPORT. Naast het seizoen in Belcar en de 24 Hours of Zolder, staan ook de langeafstandswedstrijden in Palanga (Litouwens) en Parnu (Estland) op het menu.

10 - 02 - 2017 Dagboek van een droomreis

Dagboek van een droomreis
10 - 02 - 2017 Het heeft niet mogen zijn voor Steve Vanbellingen en het On Track Motorsport Team in de 12 Uur van Bathurst. De Leuvense meervoudige kampioen viel met mechanische pech uit, nadat hij zich zeer in zijn nopjes toonde op de schitterende omloop. Vanbellingen sprak vooraf over een echte jongensdroom en de Leuvenaar hield voor de gelegenheid een dagboek bij.

09 - 02 - 2017 Vanbellingen gaat Down Under

Vanbellingen gaat Down Under
09 - 02 - 2017 De 12 Uur van Bathurst zijn de afgelopen jaren een echte klassieker geworden in de Australische en internationale autosport. De race voor GT’s en toerwagens op de beruchte en razendsnelle omloop aan de andere kant van de wereld trekt meer en meer internationale vedetten aan en de topteams tekenen sinds enkele jaren massaal present. Het was dan ook een jongensdroom voor Steve Vanbellingen om zijn ticket richting Sydney te kunnen boeken en bij een team in te stappen om de race te kunnen rijden. Samen met Garry Mennell en Bernard Verryt start de Leuvense kampioen komend weekend in één van de meest beruchte wedstrijden van de wereld aan het stuur van een BMW 335i!

Nieuws